Tuesday, July 22, 2008

Lunch @ IKEA

Ahad lepas aku dan keluarga pergi lunch dekat IKEA. Semata-mata lunch jer tak shopping pun. Nih gara-gara Lily makan kek dengan meat balls hehehehehe. Rasa mengidam pulak.


Nak rasa chicken wing...boleh la..sedap lagi pizza hut



Sedapnyer....


Yummylicious


Aduh....nak makan lagi la...jom Lily bawa EA kay hehehe



Tengok tuh...kusyuknyer makan


Mmmmm....


Lepas lunch kita orang berjalan ke Ikano dengan the Curve. Dah lama tak ke sini dulu masa sewa rumah dekat Mutiara Damansara tiap2 hari ke sini.


Sesi bergambar dengan anak2








Dekat centre court The Curve akan berlangsung CIMB Squash Malaysian Open. Ni la tempatnyer...main pukul-pukul dalam glass court..hehehehehe. Hopefullly Nical Ann David oppss.....Datuk Nicol Ann David will retain the title.



3 comments:

eedany said...

ya ampun sedapnya makanan tu semua...

rugilah kitorang kat KK tak ada ikea...

bestnya photo2 syam!

Malim said...

wah gambar2 u semakin menyerlah sejak ada Olympus E520 nih! hayooo lebih terror dari org yang dah pakai DSLR lama! *matila speku org

Syam said...

eedany: hehehehe...dtg la ke IKEA sini

malim: pandai la u nak speku org hehehehehehe siapakah itu huhuhuhu