Thursday, July 24, 2008

Johor Bahru

Berblogging di Johor Bahru. Jangan tanya la kenapa lately aku asyik-asyik ke Johor. Kerja..kerja dan kerja....tidur di Hotel Crystal Crown. Tadi aje baru lepas makan dekat Restoran Singgah Selalu. Ingat lepas tu nak snap gambar kat area situ. Hujan lebat pulak...tak boleh nak mengetest gambar di waktu malam dekat Danga Bay tu hehehehehe....


Ini la Hotel Crystal Crown


Tingkat 11....







Malam pertama nya sempat berjalan sikit jer...penat badan ....








Meh breakfast....

Banyaknyer makan...huhuhuhuh

Pancake with honeylemon hehehehehe


Keow Teow Kerang...sempat jugak makan otak-otak (3 keping lagi)


Part of the deco kat Singgah Selalu




Sebenarnya mata amat berat untuk di buka ketika aku sedang update blog nih...tapi gagahi juga takut nanti korang cakap bersawang blog aku hehehehehehehe...untuk pembaca blog aku nih...

2 comments:

WanHidayat said...

Salam bro...lebat ek bisnes sekarang....alhamdulillah...rezeki anak2...

Have a great weekend!!!

Syam said...

wan: salam...thank you