Wednesday, May 14, 2008

Old Town White Coffee

Semalam saya dinner dengan wife dekat White Coffee Bandar Puteri Puchong. Tak tahu sangat nak makan apa kan sekarang nih. Nak makan nasi pulak tengahari dah makan lagipun seranan kerajaan suruh kurangkan makan nasi. Tak saran pun memang aku kurang makan nasi.... Huhuhuhuh...tak payah nak saran-saran..larikkkk....!!

Nih air hazelnut white coffee


Tak ingat nama bread nih...tapi sedap tengah ada
peanut butter + honey + marjerin



Mee soup ( ke maggi) siap ade telur ngan sosej lagi..yum yummm

5 comments:

Malim said...

gomen kata makan segenggam beras jer... huu huu

Ad Rifza said...

Sedap nampak bread tu..maniskan rasanya?..hmmmm..mee soup pun nampak sedap...adehh laa lapa laa plak rasa ni...hehe

riken said...

aik, nampak macam maggi ajer...mesti sedap kan...

shah said...

ini memang maggi sup sungguh ni

eedany said...

memang nampak macam maggie...

lama dah tak makan maggie. Dulu2 time full time student...maggie dah jadi makanan ruji.

:)