Monday, May 12, 2008

Lunch @ Mines Shopping Centre

Went to Mines Shopping Centre for lunch. This week will be a fast lunch since my business partners are out to Johor. Makan sorang-sorang la aku minggu nih.I will be following them next week starting from 19-22 May ( huhuhu nanti sambut birthday away from my wife and kids....!). Makan apa ek. KFC la gamaknyer...nak cepat. Jom tengok mines shopping centre dekat Seri Kembangan.


The only shooping centre yang ada sungai (sungai ke) boleh cruise...










Yummy...cheezy wedges


Mmmm....


5 comments:

Ad Rifza said...

Pernah pergi situ lama dahulu.... Makan KFC yea..best2..

Malim said...

dulu masa keja di Technology Park selalu gak lunch situ.. Tapi tak pernah nyer naik sampan tuh...

eedany said...

cantiknya...

fuh... wedges chezzy tu buat saya nak makan sekarang juga! hihihi...

tak pe lah sambut birthday jauh ngan family... dah balik nanti boleh celebrate sama2.

:)

Syam said...

ad: KFC fast food la hehehe

malim: ooo pernah keje kat tech park yer...bila tuh...naik sampan tuh waktu malam cantik la kalau waktu siang mampus jadi ikan bakar huhuhuhu

eedany: mmg cantik...datang la sini...this is my first time sambut bday jauh dari wife ngan anak2. waktu bujang dulu biasa jerr...huhuhu

Lily.Lulu. said...

lama dah x ke mines sane ...
dulu rajin gak ..

adoi .. meleleh tengok kfc tuh !!