Monday, May 5, 2008

Lunch @ Marche

Semalam saya ke The Curve @ Mutiara Damansara. Nak lunch dekat Marche. Yang stay dekat KL pernah pegi tak....tapi saya tak la pegi selalu rasanya 4 kali setahun kot. Kalau gaji 5 angka setiap bulan boleh la selalu pegi. Hehehehehe...you know why.....kalau tak rambut jadi putih atau kepala jadi botak huhuhuhu....





Sunday market @ The Curve


Hayoo..lembu warna merah



Aksi-aksi sementara menunggu my wife dari kelas:









Jom masuk dalam



Grill chicken ( 1/2 bird..half! hayooo...!)


Mushroom soup


Fresh fruit juice




Apple Struddle


Orange Juice...



Alhamdulillah dah kenyang...banyak nyer makan lepas nih kena buat senaman kalau tak perut jadi biyoncit....pipi jadi tembam....ahaksss.....

4 comments:

putra745 said...

tak pernah lagi jejak kaki ke situ... saper la yg sudi bawak hamba ni...

MalimKundang said...

i kan kawasan tuh mmg jarang sangat la pi... sesat ler ghetu kalau drive sorang2... tapi macam menarik jer Sunday Market dia tu

Syam said...

putra: jom turun KL nanti syam belanja

malim: jom nanti kita p sama2 memang menarik sunday market tuh mcm2 ada

eedany said...

hehehe... tak apa bah perut beyoncit dan pipi tembam. Yang penting sihat.

ayam tu sedaplah!