Monday, February 16, 2009

'Picnic' Di Sungai Congkak

Semalam kami ke Sungai Congkak bersama adik dan mak. Last minute punya rancangan sebab tu tak ramai yang dapat ikut. Entah...tiba-tiba nak merasa air sungai dan udara segar yang dikeluarkan oleh pokok-pokok yang hijau di sana. Tenang dan sejuk sekali....



congkak1


congkak2


congkak3


congkak4

9 comments:

PUTUBAMBU said...

ish..ish..sejuk je mata memandang tgk ayor2 tu...

Miss Jaz said...

salam syam..wah2 bestnyer.teringin gak nak pegi...dah lama tak pegi...he..he..

Ad Rifza said...

Sudah lama tidak ke sg congkak...teringat dulu2....

nazzman ibrahim said...

bestnya kalau dapan rendamkan badan ni....

arep said...

LAMA X MANDI SUNGAI.. KEWL

zahrul anuar said...

seronok weh..

azizi said...

wow ... menarik.
serenity and serendipity.
heh..heh...heh
your out-of-hectic sanctuary

Sufi Idany said...

wah...tenang n damai sekali.... terapi jiwa dan minda yg bagus sekali....amalkan

Lily.Lulu said...

gambar air sungai slow shutter tu sangat sangat cantik

:)