Thursday, August 21, 2008

Superman ke Suparman

Ini adalah jadual aku sepanjang minggu lepas dan minggu nih:



12/8/2008 - ke Batu Pahat dan JB balik hari yang sama
malam kelas Olympus dengan Panda dan sepatutnya Wahdi
(kesian jalan jem lain kali yer Wahdi)


15/8/2008 - ke Perlis sepupu kahwin sampai jam 2 pagi hari Sabtu


17/8/2008 - jam 3.00pm dari Perlis ke Pekan Rabu...11pm baru sampai KL


18/8/2008 - ke Skudai jam 1.00 pagi Selasa sampai


19/8/2008 - balik ke KL...singgah Batu Pahat makan Nasi Beriani Gam...
sampai KL jam 11.00pm



21/8/2008 (hari nih la) - ke Johor Bahru 'presentation' job progress to client....


Fuh....berpeluh tengok jadual aku sepanjang 2 minggu nih....macam Superman lak ke Suparman. Yang membezakan aku dengan Superman dia terbang aku drive underwear dia kat luar aku je kat dalam...wakakakakakaka.....oppsss.....letih tuh letih jugak tapi kerja kan...Insyallah kesihatan masih dijaga...anak dan isteri masih dalam ingatan..kawan-kawan pun tak di lupai walaupun kekadang lupa nak balas sms hehehehehe

3 comments:

WanHidayat said...

Salam...selamat berhujung minggu...jadual yang padat antara bahan yang boleh menghilangkan kebosanan!!!...

Ad Rifza said...

Teruskan usaha..Insyallah berjaya demi keluarga tercinta...

wahdi said...

wah betul2 busy tu! baca pun dah pening hehe

Tulah, harap ada rezeki next time leh lah join , taubat tanak ikut LDP hehe