Monday, July 7, 2008

Jom Shopping

Hari Sabtu lepas saya bersama isteri dan anak ke Tesco Extra Shah Alam sebab wife nak ambil baki barang-barang yang masih tinggal. Baki...?? hehehehe last friday was her last day working in Tesco as an Accountant. Today is her first day working in a new company at Subang which is near Saujana Resort. So anyone who is qualified as an Accountant fell free to apply at Tesco. Siap promote lagi tu.


Bye bye tesco ( macam aku lak keje sini...)


Aksi ultraman dyna sementara tunggu maknye.....


Bapak ultraman pun nak mencelah....hehehehehe



Dah sampai tesco....


Sayur bayam mesti beli....


Tadaaa...ni je yang kitaorg beli..sikit jer...



Lepas shopping perut pun dah lapar...kami makan di restoran JM Beriani...tapi tak makan nasi beriani tau...makan mee rebus johor...hayoooo sedap sekali tapi sayang aku tak sempat nak snap mee dah abis hehehehehehe. Sapa-sapa nak rasa mee rebus yang sedap tu boleh la ke JM Beriani dekat Tesco Shah Alam..Tesco Stores tau bukan Tesco Extra yang dekat stadium tuh...nanti korang tak jumpa pulak....bagi aku memang sedap la...ntah-ntah nasi beriani dia pun sedap nanti nak cuba la. Jom la beramai-ramai ke sana.

4 comments:

Malim said...

hayoo lama tak pi shopping kat Tesco.. tie stocktake sure ler member panggil sbb ada jualan murah...

eedany said...

hayooo... apasal bapa ultraman dyna tak buat pose sama ngan anaknya...larikkkk....

:)

Syam said...

malim: tesco selalu ada sales hehehehe

eedany: kalau buat pose mcm anak abis la raksaksa pun larik hehehehehe

Lily.Lulu. said...

kat ampang pun ada jugak JM Briani tuh .. cuma x pernah cuba lagi

nanti nak try la !!