Sunday, June 15, 2008

Selamat Hari Bapa

Assalamualaikum semua....huhuhuhu bersopan sikit. Rumah dah bersawang...cicak lipas tikus labah-labah semua ada....spiderman je takde uhuksss.... I only have this precious time to update my blog. Esok pulak akan 'berkampung' di Kluang selama 4 hari 3 mlm. This is the year which i think i'm going to know more about Johor.....Batu Pahat, Ayer Itam, Machap,Segamat, Johor Bahru semua dah pergi.

Ha....hari nih Hari Bapa bagi yang menyambutnya...selamat hari bapa. Bagi saya sebenarnya tak la menyambut hari bapa atau hari-hari yang berkaitan dengannya. Kalau birthday tuh biasa la. Hari nih dapat dua sms dari rakan blogger cikgu shahril dan adrifza yang mengucapkan selamat hari bapa kepada saya. Huhuhuhuh....seronok pulak rasa. Apa-apa pun terima kasih......terharu pun ada.


Esok pagi saya akan menginap ke kluang untuk bertugas ( tempat klien di machap) and harap2 ada la masa nak update kat sana. Hopefully my new maxis broadband doing well there....





6 comments:

Ad Rifza said...

Kita banyak ttgjwb yg harus dilaksanakan dan disempurnakan.. Laksanakan dgn sabar demi org2 yg anda syg..Insyallah..

shah said...

jalan jauh yer..smoga slamat pulang ke kolumpo

Malim said...

selamat hari bapa..

riken said...

berhati-hati dijalan raya bro syam...

Syam said...

adrifza: insyallah

shah: thank you

malim: thanks

riken: thanks...u too bawa moto jgn nak jadi mat rempit hehehehe

Lily.Lulu. said...

selamat hari bapa ..
:)