Tuesday, June 24, 2008

Outstation to Batu Pahat - Part 1

This is a back dated entry. Matilah semua asyik suruh buang sawang nih. Apa nak buat aku bz dan kekadang membizikan (ada ke word nih?) untuk update blog nih. I'm trying...i'm trying huhuhuuh. Went to Batu Pahat with my 3 other partners last month and we stayed at Katerina Hotel, the most nice hotel in Batu Pahat i guess. Just enjoy the pictures. Tak reti nak cerita panjang-panjang macam cikgu saril tuh hehehehehehe.















More pictures @ batu pahat and more back dated entry soon. Hehehehehe sabar yer...aku nak sapu sawang dengan habuk nih perlahan-lahan.....slowly....

4 comments:

eedany said...

syam... apa yg best kat Johor?

next time nak gi cuti-cuti malaysia kat sana pula. skrg dah ada direct flight ke sana dari KK. hehehe...

kurang dah sawang syam...

;p

shah said...

pssstttt...ada jumpe soi lek ke?

Malim said...

wah patutlah CSL suka kat Katarina! *matilaa spekuu

Syam said...

eedany: mmm johor ek..ntah la tak familiar sgt..tanya la malim huhuhuh...tapi kalau dtg sini saya mesti makan otak2..sedap

shah: pssstt...tak jumpa...tapi tahu tingkat berapa ahaksss...syhhhh!