Tuesday, March 11, 2008

Shoe and Pen Drive

Having my dinner with my wife dekat Old Town White Coffee at Bandar Puteri Puchong. Then my wife need a new pen drive to keep all her assignment and project papers for her master study. Asyik pinjam i punya jer dia nak gak satu. We straight rushed to Giant nearby to look for it. Kat luar tuh nampak lak Bata Jumbo Sales. Jenguk-jenguk kejap berkenan pulak sport shoe nih. Setakat pakai untuk jogging boleh jugak.


Mickey mouse pen drive 2GB RM59.00


Power from Bata...RM19.00 jer hehehehehe

5 comments:

riken said...

wah, comel pen drive...naper tak amik minnie mouse???
pasal kasut tu, memang murah and cantik design dia...kalau minta kirim mesti harga postage lagi mahal dari barang tu sendiri...

MalimKundang said...

sekarang nih macam2 bentuk thumb drive ni..its become a fashion statement plak dah ek.. ha sini pun actually ada Bata

Syam said...

riken: ada mickey mouse jer...kasut tuh memang murah...clearance sale. Setakat nak p jog tuh boleh la...nak hantar..mesti postage mahal hehehehe

malim: yer lorr..mcm2 design sekarang dkt sini...semua pandang design pulak...kat sana pun ada Bata...Bata nih from where actually?

eedany said...

cute lah thumb drive tu..

nampak mickey mouse teringat pula bantal bucuk saya...kepala mickey mouse. Har har har...

syam do u have bantal bucuk? larikkk...

Syam said...

eedany: seingat saya la tak ada bantal bucuk hehehehehe...bantal wangi ade ler...