Monday, March 10, 2008

DONUTS

Went to meet client at Taman Maluri Cheras. Pas tuh singgah Tesco Extra Cheras to buy my favourite donuts. Bought 12 donuts for staff at the office.

Mana big applenyer...heheheh




Macam-macam perisa


Jalan-jalan sekejap dekat ground floor tesco extra cheras. Dropped to small auto show. Nampak Naza Ria ( which is Kia actually) 2.5L V6 petrol with 7 seaters.

Egre dia RM109,888





Special edition siap ada DVD player

3 comments:

riken said...

wah, sedap nyer donut, very colourful. nanti try J-Co, sedap jugak. hehe, looking for new car ker bro syam?

MalimKundang said...

dulu sya tak suka makan donut tapi la ni hantu gak la...

Syam said...

riken: rasanyer kat sini takde J-co tak tau la kalau ada...maybe can try. tak cari new car saje tgk2 jer

malim:sama la dulu pun saya tak suka sgt donut but now they make it different sebab tuh ramai org suka. Even dunkin donut lovers pun byk dah switch ke big apple.