Tuesday, February 19, 2008

Robinsons and Giant

Picked up my wife at Mid Valley for her course there. Lepas tu jalan-jalan la dekat Robinsons. Boleh la beli my Biotherm yang dah habis lama tuh. Will publish the entry on my Robinsons product later. Then kita orang pun window shopping la kat sana. Window shooping je tau hehehehehe......


Cantik tak...owang pompuan suka la tue..!!!


The famous and glamorous Zang Toi pun ada....


Balik pada Robinsons we rushed to Giant Bandar Kinrara Puchong to buy some groceries. Dinner pun kat sana. Kitaorg dinner awal normally at 6.30pm paling lewat pun pukul 8pm (macam duduk hostel pulak huhuhuhu). Jaga kesihatan......

Fresh fruits....

Vege....

Nak beli air ape ek...?

Black pepper chicken cocktail sausages...yummyy...



Wah....banyaknyer ayam atas tuh..!!


Time to pay...


See you again....insyallah huhuhu

1 comment:

MalimKundang said...

my fav lah Ayamas chicken fritter tuh... sya suka yg original klu untuk brakfast... rebus dulu sampai masak then baru fritter dlm few second.. so tak lah kecut dia nanti.. selalunya sya potong tiga and belah empat jangan putus.. so bila goreng jadi lah macam bunga.. served with scramble egg and toast