Thursday, May 21, 2009

Double 3

Yesterday i turned to Double 3. Getting older not younger...... Thanks for friends for the wishes. My e-mail inbox full with birthday messages and sms'es in my handphone keeps ringing. Macam artis lak...ahaks.....Anyway aku bersyukur atas apa yang ada....kesihatan yang dikurniakan membolehkan aku meneruskan kehidupan dengan tenang dan bahagia bersama orang yang tersayang dan disayangi.

Dalam sibuk-sibuk dan tak sempat nak update blog jumpa pula member masa sekolah tadika di Penang dalam facebook. He sent me this picture which i will remember until the end of my life....

Can you guess....i kat mana....picture taken in 1982

5 comments:

azizi said...

happy belated b'day. God bless~

kak ja said...

Hepi belated bday, Syam!! Semoga terus kekal hepi, bahagia dunia dan akhirat..

*Tingin nak teka Syam yg mana satu, tp ramai sgt cowok ganteng dlm gambaq tu.. Kalau ada sorang je yg ganteng, taulah yg mana..

WanHidayat said...

Salam abg...happy belated birthday....

Semoga panjang umur dan murah rezeki...semoga diberikan kesihatan yang kejayaan di dunia dan di akhirat...

Amin...

yuslinda said...

Syam yang paling tinggi barisan paling belakang. betul tak syam? sebab ko kan tinggi, so mesti kecik2 pun dh 'gonjeng'.

Alam Setia said...

Salam Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin