Tuesday, November 11, 2008

Putrajaya Water Ski World Cup 2008


Last Sunday i went to this event. First time watching world class participant in water ski. Sebenarnya tak minat sangat pun sukan ini tapi memandangkan nak sangat snap gambar so i took this opportunity.


PB093201
Belon panas pun ada....


PB093260


PB093251

Badut-badut nih pantang jumpa kamera nak posing ajek...kat sini dah macam fun fair pulak macam-macam ada...sementara menunggu event lain ada pulak persembahan dari Misha Omar dan Faizal Tahir....


mishafaizal1


mishafaizal


Lepas tu start la competition yang lain....jom tengok


PB093489


PB093534


PB093397


PB093366



PB093276
This is Pullman Hotel. I believe this is the second hotel built in Putrajaya....very beautiful design and the contestants were their first customers...untungnye...


ski2



ski1
The winners....


Sebenarnya ada banyak lagi gambar tapi tak larat nak publish kat sini nanti saya buatkan slide show boleh u all tengok gambar banyak-banyak....

2 comments:

KaSiH said...

pullman hotel tu masih dlm perancangan syam nk ditukarkan ke bahasa melayu...tapi nampak cantik ek hotel tu...

moncheh said...

awek seksi tak de ker? Nie mesti simpan dlm hard disk nie!