Wednesday, October 22, 2008

Old Town White Coffee

Semalam kami dinner dekat Old Town Bandar Puteri Puchong. Tak mau makan nasi sebenarnya. Cukup la bagi aku nasi sekali sehari. Kalau siang makan nasi malam pun makan nasi badan rasa lemah je. Banyak sangat makan nasi nanti kena kencing manis huhuhuhu...takut. Nasi putih banyak gula tau jangan tak tahu pulak. Lu pikir la sendiri...kata si Nabil tuh!


oldtown



order



bfast



air1



air



meekari
Mee kari nih nampak oily pulak


laksa
Laksa ni sedap...!

7 comments:

Asmadi said...

laaa tak ajak pokcik lak ni .heeh selalu pokcik kat jalan yap kwan seng ada gak white coffe ni ..

mee kari dia sedap laa!

eedany said...

sedapnya laksa! Mana sedap dgn Singapore Laksa Secret Recipe?

:)

Syam said...

asmadi: sedap...tapi ntah nape oily la pulak hari tu

eedany: i dah makan laksa singapore kat secret recipe...dua dua sedap hehehehe!!!

Ad Rifza said...

Nampak sedap...Rasanya tatau sbb tak rasa..hehe..

Miss Jaz said...

salam syam..bagusnyer tak makan nasi banyak yer!!elok ler tue..berjaga sebelum terkena!!tengah muda ni la nak jaga kesihatan tul tak? kalau dah tua baru nak jaga..sendiri mau ingatler!!

LannY said...

salam...update ler lagi pics yang amik ngan micro lens...he h :)

Catz said...

hi..
found ur blog while bloghopping.
nice photo..really admire the way u put the photo..very nice...cantekk sgt...wondering..kamera apa u guna..

catz