Tuesday, March 25, 2008

Where Am I?

Hayooo....dah ada spider web nihhh. Lama tak update. Ke mana saya pergi. Ohhhh... my friend who i can call pen-pal from Brunei is coming here for the 4th /5th times. Last time they came here was on December masa cuti hari raya aidiladha. They stayed at my house from friday night til monday morning. Then they continue staying at the hotel around bukit bintang for another 2 nights. I will update the days i spent with them later. Sebab tuh sibuk sangat sampai nak update blog pun fenat. Supaya blog saya nih tak bersawang lagi saya nak ceritakan tentang apa yang saya beli di SOGO. Sogo is now on sales. Sogo nih selalu jer sales. Tak heran la kalau nak tunggu mega sales. Saya beli dokumen beg yang kata orang jatuh cinta pandang pertama. Tak tahan ooooooooo.........sangat santek sekali.......beg brand Pierre Balmin coffee color. Boleh la tukar-tukar selalu dengan beg GL yang saya dah ada. Price...after 70% discount is RM299.90. So calculate yourself on the original price. Tak percaya...percayalaaaaahhhhh ( macam Datuk Siti nyanyi).
100% cow leather....

Dapat free beg...macam baju hujan jer









5 comments:

MalimKundang said...

hayoooo jatuh cintaaaaa.... besar ke kecik bag tuh?

Syam said...

malim...tak la besar just can fit in A4 size paper

riken said...

hahaha, dah agak dah, malim mesti jatuh chenta nyer kalau nampak beg tu...wah, shopping yer syam kali nie...pic tu snap ngan camera baru ker?

eedany said...

amboi amboi amboi (ikut cakap azwan ali) shopping sakan cik abg ni. Memang cantik beg tu...

wa ke mana ta biskita ani membawa urang brunei atu? (cakap brunei)

sempat belajar cakap brunei tak syam? :)

Syam said...

riken: hahahaha...kalau beg mmg malim suka punya...a'a camera baru..baru nak main2 ngan camera baru nih

eedany: amboi amboi amboi...beli beg jer tak beli perfumes ngan kasut pun hu hu hu...tak blaja ckap brunei la eedany..nanti la minta dia ajarkan ada sikit2 tau je hehehehe...nanti i buat entry ke mana bawa diairang jalan jalan