Saturday, February 16, 2008

Subang Parade

Planned to go to Low Yat Plaza at Bukit Bintang to look for any accessories for my new lappy but end up to Subang Parade(dengar cite ada rusuhan di KL...baik tak yah p tak tahu la apa yang depa nak lagi!) They should have glad living in country like Malaysia!

Bought 80GB external HDD so that i can make anything useful for the lappy. Brought the lappy together. Easy and convenience.....(asyik promote je lappy nih huhuhuhuhu). Tried to find watchbox which i heard from my business partner. Found a leather one which keeps 6 watches, but the price is RM199.00 which is not worth for me to buy, better i buy the GoldLion at Robinsons..the cost is only Rm200.00 yet can keep 10 watches. So tak jadilah beli......waiting from Nekrock to inform me any watchbox that she can find at US.

Dah habis jalan-jalan i decide to have a cup of coffee at Starbucks tapi ternampak la pulak this Dessert's Bar and yet looks interesting and attracted me to try. So apa lagi cuba la....


Located in the middle of Lower Ground Floor




Orange Juice...sedapnyer

Must try....



They call this Mixta Bowl


So cripsy and nice fruits

Paying my bills online

10 comments:

MalimKundang said...

dapat tak soft casing dia? ha tuh bukan paying bills online tapi blogging.. huu huu.. i ada nampak kat ebay casing leather nice la cuma yg tak kenan texture leather tuh mcm kulit ular.. too bad..

Syam said...

malim: dapat tapi simple sgt...will find nice soft casing...ala lepas update byr bill la huhuhu

eedany said...

wah...cantik laptop awak. Saya pun nak lah. Kelas jer bawa ke mana2 kan?

Kat mana awak beli? Saya pakai compaq 14' inch. Very the berat babe! Hehehe...

Syam said...

eedany: beli kat kedai PC la heheheheheh.....tanya la Asus eee PC mesti diaorg tahu. Market price dkt peninsular nih Rm1,299.00 tak tahu la berapa d jual d sana.

Alam Setia said...

ooo..jenjalan ya ke situ.

Syam said...

alam: jenjalan n shopping sajer

Nek Rock said...

salam syam,wah wah jalan2 sambil makan eh..ehhe

Syam said...

Nek: jalan-jalan la nek relax masa weekend

iNa said...

sedap namnpak eskrem tu...huhuhu

Syam said...

ina: aiskrim memang sedappp huhuhuhu